070 41 51 460   Bel of klik hier voor een avondafspraak

Bij kleine bestellingen is het mogelijk deze in onze showroom af te halen u bespaart hiermee bezorg kosten.

Quick-Step Villa

U wilt graag een levendige parketvloer met extra lange planken? Neem dan eens een kijkje in de Quick-Step Villa collectie!

Over Quick-Step Villa

De schitterende vloeren uit de Quick-Step Villa collectie brengen elke ruimte tot leven! De vloeren zijn opgebouwd uit 14 millimeter dikke eikenhouten planken (2200 x 190 millimeter) die een verruimend effect hebben. Nieuw in deze collectie zijn de 3-strippatronen met langere strips. Deze creëren een wat zachter, minder getekend effect voor een nog eleganter karakter.

Voor een parketvloer met een speelser effect en meer variaties in kleuren en afmetingen kunt u kijken bij de Quick-Step Variano collectie. En bij wie de voorkeur geeft aan lekker lange en brede eikenhouten planken zal de Quick-Step Palazzo collectie ongetwijfeld in de smaak vallen.

Quick-Step Villa kopen

Bekijk op uw gemak het assortiment in onze webshop of kom langs bij onze showroom in Rijswijk om het complete Quick-Step parket assortiment van dichtbij te bekijken. U kunt een nieuwe vloer nooit echt goed beoordelen als u hem niet uitgelegd ziet. Daarom hebben we in onze showroom alle vloeren voor u uitgestald. Zo krijgt u een veel beter beeld van de verschillende collecties. Behoefte aan een deskundig advies? Geen probleem – onze specialisten helpen u graag!

 • Quick-Step kwaliteit
  25 jaar garantie
 • Quick-Step Installer
  2 jaar extra reparatie garantie
 • Gratis thuisbezorgd
  Vanaf € 450,-
 • Quick-Step Diamond store
  Onderscheidende service

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina